Vacature lasser / monteur bij Maweton Machines BV

Maweton Machines BV is een bedrijf die klant specifieke machines ontwikkeld en bouwt. Meestal enkel stuks en af en toe een kleine serie. Dit doen we met een kleine groep van 5 enthousiaste collega’s. Het leuke van dit werk is de diversiteit aan werkzaamheden. Je komt alles tegen. De ene dag ben je een machineframe aan het zagen of assen aan het draaien en de andere dag een elektrische schakelkast aan het aansluiten of hydraulische leidingen aan het monteren. Velen denken dat zij dat niet kunnen en dat het juist werk is voor ervaren specialisten. Ik ben juist op zoek naar mensen die de handjes goed hebben staan en die al werkend zichzelf willen verbeteren. Wanneer jij de juiste inzet en mentaliteit hebt dan ga ik van jou een vakman maken, waarbij er zeker ook tijd is om van je eigen fouten te leren.

Ik ben op zoek naar medewerkers die willen groeien in kennis en kunde. Mensen die van variatie in het werk houden. Ik bied medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen, ervaringen op te doen, maar vraag ook gelijktijdig een stuk betrokkenheid en loyaliteit. De arbeidsmarkt kent een tekort aan vakmensen  en er worden op verschillende manieren mensen bij andere bedrijven weg gehaald met mooie beloften. In de praktijk moet er overal gewerkt worden en blijkt heel vaak dat het bekende gras bij de buurman toch te groen was. Ik ben juist op zoek naar mensen die daar doorheen kunnen prikken en kiezen voor een baan met echte inhoud. Ben jij een mechatronica man of vrouw of zoek je een BBL werkplek en heb je zin in een gevarieerde werkzaamheden, neem dan eens contact met me op. Vragen kost niets.

Als werkgever doe ik er alles aan om medewerkers te betrekken bij de bedrijfsvoering. Je meedenken en betrokkenheid wordt dan ook zeer gewaardeerd en wanneer jouw voorstel niet wordt gebruikt zal ik ook uitleggen waarom.

Dit is natuurlijk niet de gebruikelijke standaard vacature. Je moet hier echt een goed en warm gevoel van krijgen. Als dat zo is dan stel ik voor om eens met elkaar te praten. Ik wil je dan graag meer vertellen over werken bij Maweton Machines, salaris en onze werkwijze.

 

Je kan contact met me opnemen via mail jos@maweton.nl of via ons telefoon nummer 0314 664747.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw gedrevenheid en ambities.

 

Maweton Machines BV.

 

Jos Schenning Directeur
Technisch adviseur en verkoop 
E: jos@maweton.nl 
T: direct: 0314 745140 

 

Contact opnemen

Contactformulier