Vacature financieel/administratief medewerker

Maweton Machines BV is een bedrijf die klant specifieke machines ontwikkeld en bouwt. Meestal enkel stuks en af en toe een kleine serie. Dit doen we met een kleine groep van 7 enthousiaste mensen. Voor de financiële en administratieve werkzaamheden hebben wij op korte termijn een vacature open voor 20 uur per week. Onze huidige collega gaat na 25 jaar met welverdiend vervroegd pensioen. De werkdagen en uren zijn flexibel in te vullen in overleg.

Beheers jij financiële administratieve werkzaamheden en kan je goed overweg met het Office pakket, past het flexibel invullen van de werkweek in jouw situatie en vindt je progressie een uitdaging, neem dan eens contact met mij op. Ik ben op zoek naar een collega die de ambitie heeft om een meerwaarde te zijn voor ons bedrijf, die cijfers aanlevert, de administratie en voortgang van projecten bewaakt en in een bespreking strategische meerwaarde kan leveren op bestaande en nieuwe ontwikkelingen.

Als werkgever doe ik er alles aan om medewerkers te betrekken bij de bedrijfsvoering. Je meedenken en betrokkenheid wordt dan ook zeer gewaardeerd. Ik vind het zeer belangrijk dat mensen gemotiveerd blijven.

Dit is natuurlijk niet de gebruikelijke standaard vacature. Je moet hier echt een goed en warm gevoel van krijgen. Als dat zo is dan stel ik voor om eens met elkaar te praten. Ik wil je dan graag meer vertellen over werken bij Maweton Machines, salaris en onze werkwijze.

Je kan contact met me opnemen via mail jos@maweton.nl of via ons telefoon nummer 0314 664747.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw gedrevenheid en ambities.

 

Jos Schenning

Maweton Machines BV.

 

Jos Schenning Directeur
Technisch adviseur en verkoop 
E: jos@maweton.nl 
T: direct: 0314 745140 

 

Contact opnemen

Contactformulier