Machinale handling

Machinale handling

In uw productieproces kunnen veel handmatige handelingen voor komen. Deze zijn bijna allemaal machinaal op te lossen. Dit kan variëren van plastic zakken handmatig sealen tot houten balken per laag oppakken en verplaatsen. Niet zelden zijn terug verdientijden van een dergelijke investering minder dan een jaar.

Mobiele voertuigen

Mobiele voertuigen

Grond bemonster machine. Deze machine is ontwikkeld om sneller, dieper en nauwkeuriger grondmonsters te kunnen steken voor onderzoek in laboratoria. Dit gebeurd volledig automatisch en tijdens het rijden.

Lektest machine

Lektest machine

Maweton Machines bouwt hulp gereedschappen of compleet automatische lek test machines toegespitst op het lek testen van uw product. Dit doen wij met formeergas of Helium en kunnen hiermee eenvoudig en snel lekkages opsporen van bijvoorbeeld 1*10-6 mbar/l/s. (bacteriële grootte). Kleinere lekkages kunnen uiteraard ook prima opgespoord worden.

Massa spectrum meter

Massa spectrum meter

Het meten van een lekkage met formeergas, door gebruik te maken van een massa spectrum meter levert uiterst precieze en zeer kleine lek waarden op . Deze massa spectrum meter is uitgevoerd met een aanzuig unit welke het gelekte formeergas aantrekt. Hierdoor zijn zeer kleine lekkages gemakkelijk op te sporen met een hoge meet snelheid.

Hydraulische heftafel

Hydraulische heftafel

Van groot tot klein en voor buiten of binnen. Alle heftafels worden gemaakt voor uw toepassing en maatvoering. Een al aanwezige put of krappe inbouw ruimte is geen probleem. Maweton Machines bouwt voor u een passende oplossing.

Montage hulp gereedschap

Montage hulp gereedschap

Vindt u dat de montage tijd van uw product sneller kan en moet, dan zijn daar diverse oplossingen voor te bedenken in de vorm van montage hulp gereedschap. Een mooi en praktisch voorbeeld hiervan is een pneumatische montage pers zoals op de foto.

Spiegel las hulp gereedschap

Spiegel las hulp gereedschap

Hulp gereedschap voor handeling van een product in bijvoorbeeld een kunststof spiegel las machine. Diverse maten en technieken kunnen hierbij worden ingezet voor de verschillende toepassingen en industrieën.

Til hulp

Til hulp

Een til hulp voor zware lasten behoort gebruiksvriendelijk te zijn. De (knik)arm heeft bij voorkeur een groot werk gebied, is eenvoudig te bedienen en is stabiel. Maweton Machines levert last onafhankelijke til hulpen die ook nog eens eenvoudig te positioneren zijn. Of het product nu 40 Kg weegt of 300 Kg. met onze systemen zijn deze lasten prima te handelen.

Dozenklem

Dozenklem

Ompakken van dozen op een pallet is veelal handwerk. De dozen staan altijd hoog op een pallet of laag op de grond. Maweton levert dozenklemmen waarmee in één keer een laag dozen van een pallet af gepakt kan worden en/of geplaatst. Gewichten tot 200 Kg per laag zijn mogelijk.