Til hulp

Een til hulp voor zware lasten behoort gebruiksvriendelijk te zijn. De (knik)arm heeft bij voorkeur een groot werk gebied, is eenvoudig te bedienen en is stabiel. Maweton Machines levert last onafhankelijke til hulpen die ook nog eens eenvoudig te positioneren zijn. Of het product nu 40 Kg weegt of 300 Kg. met onze systemen zijn deze lasten prima te handelen.

Deze til hulp is uitgevoerd met een knik arm aan een zware kolom en voorzien van instelbare remmen op de assen. Het hefvermogen bedraagt 350 Kg op 3,5 mtr afstand van de kolom. Aan de til hulp hangt een speciaal door ons ontworpen jute zakken grijper.

De til hulp is verder uitgevoerd met een grote voetplaat waardoor het geheel zelfstandig kan staan zonder verankert te moeten worden aan de vloer en is voorzien van U-profielen waardoor het apparaat met een heftruck eenvoudig te verplaatsen is. Een compressor voor continu gebruik en gemonteerd op de voetplaat maakt het geheel compleet en direct inzetbaar ongeacht de plek en de omstandigheden.